Грција

Хотел Филоксенија – Пефкохори 3* 2012

Posted by on Jun 26, 2012

Хотел Филоксенија – Пефкохори 3* Тип на соба Услуга полупансион 13/4 – 11/6 20/9 до крај 11/6 – 21/6 21/6...

читај повеќе

Актуелно

Ultimate LAST MINUTE – KAVOS

Posted by on Jul 17, 2012

  04.08 – 14.08 – 10 ноќи – 11 дена 159 евра превоз траект 199 евра превоз траект екскурзија Во...

читај повеќе

Шпанија

Франција – Шпанија – Италија

Posted by on Jun 4, 2012

Франција–Шпанија-Италија 14 дена – автобус + брод – крстарење по Mедитеранот Термин: 29.06 – 12.07.2012 1....

читај повеќе

Концерти

Red Hot Chili Peppers in Sofia

Posted by on May 26, 2012

Red Hot Chili Peppers во Софија 01 Септември 2012 Понудите наскоро ке бидат објавени.

читај повеќе

Recent Posts

Кавос 2012 Party

Кавос 2012 Party

           Кавос – Крф 2012     Термини Број ноќевања           МАРИЛЕНА I     МАРИЛЕНА III (SEA VIEW) МАРИЛЕНА II       МАРИЛЕНА IV   STUDIO  1/3     APP 1/2     APP  1/4     STUDIO 1/2     APP  1/4     4.06-11.06*   7...

Лефкада – Понти / Василики

Лефкада – Понти / Василики

Презентација за Лефкада Понти – Василики ХОТЕЛ PONTI BEACH 3* Понти / Василики – ЛЕФКАДА Термин                      7 ноќи Термин                        9...

Франција – Шпанија – Италија

Франција – Шпанија – Италија

Франција–Шпанија-Италија 14 дена – автобус + брод – крстарење по Mедитеранот Термин: 29.06 – 12.07.2012 1. ден  (МАКЕДОНИЈА)  Тргнување во 09:00 часот од автобуската станица во Скопје, а во 10:00 часот од паркингот...

Шпанија 2012 – Лорет Де Мар

Шпанија 2012 – Лорет Де Мар

Шпанија Лето 2012 – Лорет Де Мар. Понудата за Шпанија како презентација (притиснете го копчето play за да започне презентацијта, па подоцна навигирајте ја со вашиот маус) 1.ден: МАКЕДОНИЈА –...